The 11th of June Avicii is having his first gig ever in Sweden! It takes place at the club premiere night for “Strömparterren” in Stockholm. Except Avicii the famous french Fred Falke will be there playing. Malin Hedman, Miss Dilemma & Ash Fatz will also be there playing on this crazy night! I suggest you go there and feel the vibe. You can read more about this event here. Stay tuned!

/Jesper

15 Comments to “Avicii’s first gig in Sweden!”

 • Jag kan verkligen inte förstå valet av nattklubb, idiotiskt. Han e ju fan minst lika stor som Deadmau5 som lirar på Berns… Katastrof

 • är det åldergräns?

 • blir ledsen när jag ser en sån där kommentar eric .. finns inte ord. Timpan har haft en hit som dött ut efter nån vecka, hans producing/dj skills är inte ens jämförelsebart med joels …

 • Angående producent skillsen är nog Deadmau5 och Avicii rätt gämförbara. han har ju trots allt legat etta ett par gågner nu på BP. Dock finns det tvivel på motsvarande dj-kvalité. Men det märker vi ju.

  Men ja, hade ju hellre sett honom på Ambassadeur eller Berns ja.

 • Blev lagom orolig för strömpaterren ligger i Örebro med så jag undrade om det var där han verkligen skulle spela?

 • Nikk: Det är troligtvis 18-års gräns eftersom det är en klubb, och jag håller med dig Zetheiser de är båda bra på att producera låtar men skulle nog tro att Deadmau5 är överlägesen live.

 • håller med en tidagare kommentar, det går inte jämföra dessa två dj för de spelar i skilda ligor.. Musen är helt klart överlägsen när det kommer till framför allt dj:andet och produktionsmässigt har de flesta låtar han gör inget bäst före datum.. Fatta mig inte fel diggar avicii som fan han är kung i studion.. Men låtar som “stobe”, “Not exactly” mixen på “Cafe del Mar” och “Brazil” är låtar som Tim inte riktigt har kommit upp till riktigt än, Men han är på väg dit ingen tvekan om saken.

 • wow. gemför ni deadmau5 med avicii? så fall är ni helt slut

 • den som har sett deadmau5 live kan ju vittna om att han set är ett starkare sömnpiller än en average sunkig stureplans djs. avicii set är iaf feta.. musikmässigt så går det ju inte att jämnföra smaken är som baken, men en är dålig dj och den andra är det inte.. plus att en av dom har framtid medans den andra är över..

 • seriöst sånna här kommentarer får mig att bokstavligen talat GRÅTA. Deadmau5 karriär har förfan precis börjat. För 2 år sen satt han hemma i sin källare och komponerade ihop låtar. Han är redan ute mitt sitt tredje album (om man inte räknar hans tidigare som är mest chillout musik) och han mainstagar ultra etc efter som sagt, runt 2 års lirande. Deadmau5 har en enormt mycket större framtid än acivii … han är enda inte jättekänd fortfarande men är en av (om inte den) mest uppbokade och eftertraktade artisten inom scenen. dö snälla …

 • Tjaa, kontig jämförelse. Deadmau5 framför sin musik och ligger i framkant när det kommer till att spela upp elektronisk dansmusik medan Avicii i princip är i startbanorna på sin DJ-karriär.

  Båda producerar riktigt bra låtar men ingen tvekan om att Deadmau5 har ett större attraktionsvärde när det kommer till att dra publik. Dock kul att se att Avicii äntligen lirar i Sverige :-)

 • Suck:

  Du skojar va?! Du menar alltså att Deadmau5 karriär är över? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Vet inte om du såg honom på Berns, men det var allt annat än ett sömnpiller, du snackar uppenbarligen i nattmössan, det luktar fanboy enda hit.

 • Ni som klagar på val av nattklubb. Berns och ambassadeur i all ära, men dom har varken en 200 meter lång träbro eller function one system :)

 • Hahaha kolla nu allihopa vem är störst av dem alla? FUCKING AVICII

 • I would like to thnkx for the efforts you’ve put in writing this blog. I’m hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing abilities has encouraged me to get my own web site now. Really the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a great example of it.

Post comment

Facebook

Twitter