Here is a longer preview of Max Vangeli’s upcoming track called ”Look Into Your Heart” with Max C on the vocals. This track will be released the 14th of June on Beatport and include some huge remixes from example Tristan Garner. Listen to his preview of his remix here. Enjoy guuuys!

Max Vangeli ft Max C – Look Into Your Heart (Original Mix) PREVIEW by maxvangeli

/Jesper

3 Comments to “Preview of Max Vangeli’s upcoming track ”Look Into Your Heart””

  • Otroligt tråkigt.

  • tycker den verkar bra =)

  • Fick 3 tankar när jag lyssna på den här. 1. Är det verkligen max som är hjärnan bakom duons collaborationer? :O 2. Max kanske helt enkelt provar på något nytt. 3. Max kommer på idéer och skickar till an21, som i sin tur skickar de till steve som kirrar låtarna (troligen osannolikt) men men ^^

Post comment

Facebook

Twitter