It feels like this track has been taking so many different shapes it’s making me all dizzy. Recently a version of this track leaked on the internet but Axwell said himself on his forum that the one that leaked wasn’t the final version. Is this one in the video the final one or does he have even more versions of it? Who knows? Just release this track now please!

/William

9 Comments to “Nothing But Love For You”

 • tråkigt att han förstörde en så bra låt med det här :( ..

 • Håller med.
  Hoppas på att han release:ar ”Teaser-versionen”. Den var fruktansvärt bra!

 • instämmer igen. versionen som läkte är stört bra, och den här var ett fiasko. han gör det säkert bara för att den förra läkte och för att kunna sälja låten så måste den göras om och vara ”attraktiv” igen… ajajaj

 • Prydz vid gustav adolfs, kanske borde belysas http://lovestockholm2010.com/SV/Program/tabid/81/ctl/Detail/mid/425/Event/688/Default.aspx

  någon som har info om det är gratis? verkar ju vara på torget? åldersgräns?

 • Vi har sett detta, stått i kalendern sedan länge, tänkte dra en post om det imorgon, väldigt mycket posts ska upp idag!

 • Bara jag som tycker att de allra första versionen var den absolut tyngsta? Innan beatet av någon anledning istället användes till Unification av Eric Carter… katastrof. Tycker däremot att denna version har skönare gung än den som läckte.. kan det möjligtvis röra sig om en remode?

 • Den första versionen var också mycket bra men det var svårt att verkligen veta hur bra den var efter den lilla skrutt rippen…

 • I’m not a big fan of this, melody reminds me of Leave The World Behind. It seems like he cant get it right. I was more excited for the one that came out on his WMC trailer, even the one from a year ago had me excited I dont know why he keeps changing it. I feel like its getting worse. My opinion.

 • Live in peace in a time of stress.

Post comment

Facebook

Twitter