Love Stockholm 2010 has had some great party nights with Avicii, Fred Falke among other great bookings! The great closing party will turn Gustav Adolfs Torg into a huge dance floor with space for 40.000 house lovers! The DJ booth will be located on the balcony of the Opera. Except Eric Prydz (a.k.a Pryda) the DJ duo Basement Jaxx & Miike Snow will be there playing at this amazing event! It doesn’t stop there, the biggest flat screen in Europe will correspond the background and perhaps some really cool animations and pictures!

When: 23:59, June 19th – 03.00, June 20th
Where: Gustav Adolfs Torg, Stockholm
OBS: No age limit or entrance to this event!
VJ’s: SZ & SZ

/Anton

18 Comments to “Eric Prydz @ Love Stockholm 2010 Closing Party, June 19th!”

 • Alltså… Jävla fitta att man ska vara i Jönköping just då… Helt otroligt! När ett event utan åldersgräns dyker upp i Stockholm så är man bortrest. Helt jävla fantastiskt..

 • kan bli jävligt bra detta. hoppas bara att alla stockholmare dyker upp så vi visar att vi kan fylla stora evenemang, så att vi kan få bra bokningar och kanske sensation i framtiden!?

 • Fett

 • Kommer bli taggat!

 • helt sick, som 080808!

 • Ni kan lägga till official VJ – SZ&SZ. ;)

 • Thanks.

 • Fyfan vad najs, självklart är man där!

 • Grymt! Hoppas bara att det inte failar som 080808 gjorde.

 • tyvärr så kommer inte mr prydz lira sina bästa hits, han blir ju inte så bra payad

 • tonny: tror du verkligen att Prydz väljer vilka låtar han ska spela p.g.a lönen?

 • tonny// dummaste jag hört. snarare så tror jag motivationen är större för honom när han lirar i sin hemstad än när han är ute på turné.

 • I Tidningen står det att det är 120 inträde + 20 år, någon som är 100 på hur det ligger till?

 • Helt fel.. Om du läser så skrev jag att inträdet = 0 och ingen åldersgräns! Det tidningen skrev om var antagligen Love Stockholms andra avslutningsfest som är på Strömparterren.

 • Besvikelse! Hur fan tänker man när man spelar på 1 timmes spelning där publiken inte vill något hellre än att lyssna på hitsen, att då börja med en låt som ingen hört och är över en halvtimme. 1000tals personer som hade väntat framt till 02.00 börja vandra därifrån efter 3e lyftet i samma låt. Efter 5e gick jag också.

 • A person necessarily lend a hand to make severely posts I might state. This is the very first time I frequented your web page and to this point? I surprised with the analysis you made to create this particular submit amazing. Fantastic process!

 • You have to DO things in order to GET things.

 • Thanks for your entire function on this web site. My mom take interest in performing research and it’s actually simple to comprehend why. Most of us know all about the lively form you deliver rewarding strategies on your internet site and even improve response from other people about this point then our own simple princess is in fact learning a terrific deal. Take pleasure inside the remaining portion of the year. Your carrying out a really fantastic job.

Post comment

Facebook

Twitter