The Sweden-based DJ/producer Jerry Rekonius is very talented in his ”area” and has made a lot of great tracks during the last year! He has been compared to great producers such as Avicii and his track Higher was going under the fake nick Avicii & Philgood – Nothing More for a while until the real man behind the curtain – Jerry Rekonius – revealed himself! I suggest you to keep an eye open for this guy, he is a promise for the future! Check out his other tracks on his soundcloud, Enjoy!

Deniz Koyu feat. Jason Caesar – Loose Control (Jerry Rekonius Remix) PREVIEW by JerryRekonius

http://soundcloud.com/jerryrekonius

P.S. Johan Wedel has also made a great remix of this track, you can listen to the preview here!

/Anton

11 Comments to “Preview: Loose Control (Jerry Rekonius Remix)”

 • Junior Sanchez, Harry Romero & Alexander Technique feat. Shawnee Taylor – Where You Are

  http://www.youtube.com/watch?v=xXZOsmWh7TE

 • exakt vart påminner det om avicii? :P bra ljud och så :) men blir så ledsen på sådana där drops.

 • Om du läser vad jag skrev så ser du att du missuppfattat det!

 • han har blivit jämförd med avicii (vilket måste menas med att han påminner om honom?)

  Sen att folk från början trodde att låten var avicii’s måste ju ha menats på att de även här tyckts vara lika.

 • Har blivit = Perfekt dvs. det har hänt, inte att det händer hela tiden eller har någon relevans med låten i fråga. Att låten blev fakenickad under Avicii’s namn har mer att göra med att den låten var väldigt grym och lite lik Avicii’s stil.

 • Nice tune! men föredrar Johan Wedel´s mix!
  http://www.youtube.com/watch?v=wKDsH4sNmKA

 • Han suger, punkt slut. Sluta hypa massa skitproducenter. Sen att han läcker sina låtar under andras namn är väl bara pinsamt. Tölp!

 • kan inte tänka mig att jerry skulle försöka åka snålskjuts på avicii genom att ändra låtnamn…vafan är grejen!? det är polackerna på insnöade house sidor som fakear titlar för att dra upp en hype kring en blogg/forum etc. det är så det har gått till förut iaf.

 • Sant, Jerry ligger inte bakom fakenickningen vad jag vet! Club-box och dom gör sånt hela tiden..

 • Har pratat med Jerry om detta och det är inte han som bytt namn på låten Higher till Avicii. Han blev skitsur när han såg det och försökte säga det till alla på Youtube t.ex. Kolla själva. Hur som helst tycker jag han har talang, 2 års proddande liksom. Har hört annat från han som ingen annan hört och det är sjukt bra saker. Ni får se sen om han släpper några utav dom låtarna.

  Keep it up!!

 • Kommer bli galet svårt att toppa Johan Wedel remixen, men den här var väl ok

Post comment

Facebook

Twitter