YES! Axwell has done it again. Here is the official release date of his amazing track Nothing But Love and it’s not the leaked version. It will be released the 14th of July on Beatport. The track is featuring vocals from Errol Reid. Nothing But Love is the 1st single to be released from Axwell’s forthcoming debut album. ENJOY!

Ps. Axwell is releasing two versions of Nothing But Love. One classic mix and one remode. Boom!

/Jesper

5 Comments to “Official Preview: Axwell feat. Errol Reid – Nothing But Love”

  • versionen som läckte är ju mycket fetare än båda dessa

  • Grymt! Har väntat i två år på denna!

  • MAGISKT.

  • säger som Bud Fox… missnöjd är vadj ag är

  • Uuselt! Han har tappat det helt! Först så är den typ sju/åtta månader sen? Sen är centre of the universe så mycket mer sommar än nbl4u. Trist! Otroligt besviken, skönt att den bättre versionen läckt iaf :)

Post comment

Facebook

Twitter