An interview made by Future Music on my absolute favourite artists, Swedish House Mafia. They tell us what plugs and synths they use, they tell us some tips and tricks, and also goes down on how they used the plugin called Melodyne for Pharrells vocals. Really an amazing interview and if you’re a swede, a biiig plus since you will understand all Sebs jokes! Cheers!

/William

6 Comments to “Swedish House Mafia In The Studio Making ”One””

 • Tack

 • haha, gillar hur steve säger till axwell och seb hur dom ska agera mot kameran på svenska :)

 • Edde, svenska är det ju ändå bara isbjörnar och eskimåer som förstår!

  I övrigt kändes innehållet i filmerna rätt lame. Inte mycket man inte redan listat ut, men en sak fick man veta som jag alltid undrat över; varför de håller till i så stora studios när de ändå gör all dynga på varsin laptop :D

 • Jag tycker att intervjun var bra och det var roligt att man fick höra lite tips och trix. Men jag tycker dock det var lite segt att höra Axwell prata hela tiden och berätta om alla element osv medan Ingrosso och Angello bara satt i bakgrunden och höll med. Ingrosso brukar ju annars vara den som drar lite sköna lines och skämta till det lite….

 • Seb verkade rätt fett bakis.. såg sjukt sliten ut..

  /S

 • Steve:
  Jo, han rätt så sliten ut :P

Post comment

Facebook

Twitter