The Swedish DJ/producer Tim Bergling a.k.a Avicii released the amazing track Bromance (Avicii’s Arena Mix) a while back, now it’s time to rock the original! A remix pack of this track is on its way, no release date for that one yet.. Anyhow, the remix pack is including remixes from Bimbo Jones, Chris Reece & a special guest! It’s scheduled to get released very soon! Now turn up the volume and bang the original!

Tim Berg – Bromance (Original Mix) [BP Link]

/Anton

5 Comments to “Release: Tim Berg – Bromance (Original Mix)”

  • Får man vänta ett tag tills ett mindre efterblivet skivbolag släpper låten så den inte är restricted..

  • Älskar bloggen men vart fan har Pete Tong’s podcasts tagit vägen? Var underbart när ni la upp dem så man kunde se fram emot två timmars sköööön musik.

  • Fortsätt att lägga upp Pete Tong’s podcasts, please. Senast jag har är från 11/6.. a while back now.

  • Erkänner att vi har varit dåliga med det, vi ska bättra oss

  • Bohm: Om du verkligen vill ha en låt som är restricted, ladda ner HotSpot Shield. Det är en gratis VPN-tunnel som är reggad i USA. Med denna VPN-tunnel kan du köpa all musik som bara finns tillgänglig i USA :)

    Detta fungerar till 100%.

    /F

Post comment

Facebook

Twitter