The fast-growing Swedish DJ’s/producers Sebjak & Mikael Weermets are both coming to Solidaritet, Stockholm this Friday to deliver a massive gig, with hopefully a lot of unreleased tracks! Free entrance is granted to this event if you sign yourselves up on our vip guest list that grant you a free entrance before 00:00, just send an e-mail to info@beatmyday.com and mark the mail with ‘Vip Guest List’. The mail must include your full name and age to be accepted, for example: Jason Smith, 21. The guest list closes at 21:00 this Friday. Hope to see you there and have an extraordinary night!

Jason Smith is a fictioned name, we apologize if it caused you any inconvenience

When: 17th of September, 23.00 – 05.00 September 18th (GMT +1)
Where: Solidaritet, Stockholm in Sweden
Main Act: Sebjak & Mikael Weermets (back2back set)
Other Acts: Sam Heyman (Warm Up) & Alberto Canas (Hawaii Floor)
Age: 20+

Check out the event on Facebook

http://www.facebook.com/MikaelWeermets
http://www.facebook.com/SEBJAKofficial

/Jesper

8 Comments to “Sebjak & Mikael Weermets @ Solidaritet, September 17th”

  • Det finns ingen chans att komma in om man är 18?

  • Det finns alltid en chans, frågan är hur stor den är, testa och se!

  • Jag förstår verkligen inte hur Sam Heyman kan tillåtas att värma upp för någon, killen är verkligen inte bra någonstans. Han borde öva på att beatmatcha innan han ger sig ut bakom spelarna på någon klubb.

  • Var har du hört honom spela?

  • nån som hänkar på att se sebjak och sen rulla innan weermets?

  • Jag är på

  • jag brukar va på soli varje helg och sam spelar där väldigt ofta, kan säga att han är sjukt bra och undrar egentligen varför han inte spelar nån annanstans och som anton sa; vart har du hört honom spela?

  • lätt oklart resonemang men ok.

Post comment

Facebook

Twitter