Next release from the extraordinary Avicii is this remix of Painted Faces, made originally by Paul Thomas & Sonny Wharton, getting released through Sonny’s label Whartone Records on October 11th, check it out!

/Anton

16 Comments to “Official Preview: Painted Faces (Avicii Remix) [Whartone]”

 • meh…

 • dålig..

 • uppbyggnaden är grym men sen blir man besviken.

 • Denna remix gjordes ju för väldigt, väldigt länge sen får man tänka på. Avicii la själv upp previews på bland annat ”Bom”, ”Touch Me (Avicii Remix) & denna remix på hans hemsida när den skapades och det var ju ett bra tag sen…

 • Vad fan hände med ”Agora” som skulle släppas idag?
  Såg verkligen fram emot den låten.

 • cederlindjesper: fortfarande dålig och tråkig remix :(

 • Håller med GS vad hände med agora? Tråkig remix av avicii för övrigt

 • Verkar inte som om ‘Agora’ släpptes idag som Thomas Gold sa. Han sa att den skulle släppas i en Size compilation så det blir väl i Size Matters compilation som är två mixtapes av AN21 o Steve Angello som släpps 11e Oktober

 • AQ: Jag gillar den inte heller… jag tycker faktiskt att Tim skulle ha dragit tillbaka denna versionen och gjort om den eller skrotat remixen helt.

 • @cederlindjesper jaha och? vad har det med saken att göra?

 • @Kalle

  Vill du framstå som att du är dum i huvudet..?
  Det Jesper säger är väldigt relevant i frågan. Min, och säkerligen flera andras, första reaktion på denna remix är väl att Avicii har gjort en ovanligt dålig låt. Med tanke på hans nuvarande standard på sina produktioner.

  Håller helt med om att han borde ha återkallat denna remix, åtminstone förbättrat den för denna, nu väldigt försenade, release. Som sagt ger den en väldigt skev bild av den musik han egentligen producerar nuförtiden och om du hört låtar som ”Bom” vet du att hans äldre produktioner kan vara riktigt dåliga.

 • Det är officiellt! ‘Agora’ släpps 20e Oktober på Size Records

 • Så jävla kul att se folk som tar åt sig när någon säger något negativt om Avicii.

 • @PJ

  Om du syftar på min kommentar så tar jag verkligen inte åt mig personligt. Däremot ogillar jag när folk avspisar relevant fakta i en sakfråga som denna. Jag reagerade inte på ”Kalles” åsikt i sig, utan på hans sätt att bemöta argumentationen.

  En person som ger negativ feedback till en duktig artist utan att vara tillräckligt insatt i frågan eller helt enkelt se bort från, som sagt, relevant fakta lyser inte starkt i mina ögon.

  Sen råkar det vara så att min personliga åsikt är att Avicii är en duktig dj/producent och det är onödigt, för hans egen skull, att han ska dra åt sig massa kritik för denna låt, som tidigare nämnts är bra gammal och inte speglar den Avicii vi lärt känna under 2010.

 • Shooow some love! Jonas vill bara ge er lite nackskott inget att precis ”roffa” ur på, så ni kan ”jaxxa” vidare så Jonas kan fortsätta ”toura” runt. AKVD tjeeeeeeeee

 • Trådig remix. Ser fram emot F**k the music och väntar på Rapture 2010. Dessa två kommer regera…

Post comment

Facebook

Twitter