Alaa is back again with a new single called Forever In Your Heart. It will be released the 20th of October on TopDJ Records. I think it’s a good production and it sounds like Axwell in my opinion.

Alaa – Forever In Your Heart (Preview) by topdjmusic

/Jesper

16 Comments to “Preview: Alaa – Forever In Your Heart [TopDJ]”

 • typ oljud och en kick : (((((((((((((

 • @yhyyhyyhhyyyy:

  Du låter som en insatt och erkänd recensent.

 • Detta var verkligen inte bra någonstans :/ tyvärr.

 • @Zetheiser

  kan gå in bra mycket närmare på vad som jag tycker är fel med låten, men har ingen lust att diskutera t.ex varför jag tycker han har använt sig för mkt/lite av vissa effekter etc för det är helt upp till producenten hur han vill att hans egen låt ska låta. Men låten är i mina öron oljud och en kick ungefär,därför sa jag som jag sa :)

 • I think this is a boooomb!

 • @yhyyhyyhhyyyy:

  Bra! Nu fick jag kött på benet. Motiverad kritik, helt klart.

 • shit vad bra!

 • @yhyhyyhyy

  Haha, måste hålla med dig hela vägen om att det låter ungefär som att stampa i golvet och slå ett par helt osammanhängande ackord på ett piano.

  Inget jag skulle kunna tänka mig att lyssna på.

 • känns som det finns en del potential i låten ändå. Om de bara snyggade till melodin en hel del.

 • Om man jämnför med vad Alaa tidigare har släppt så tycker jag detta är något nytt och roligare än tidigare! Tycker låten är bra men som med det mesta så kan man alltid finslipa in i minsta detalj! Håller med om att man får en ”axwell-känsla” över låten!
  Med några sköna vocals på denna så är den riktigt bra! Har ju svårt att höra det där ”oljudet och en kick”… Bra jobbat med låten och hoppas på någon bra vocal på den också =)

 • Låten kan bli riktigt bra men känns som om det fattas något. När kicken kommer igång, eller vad det nu kallas, vid 0,45 så låter det som om det ska komma en skön melodi men det är bara repeat. Om den hade utvecklats till något hade det varit fett

 • Inte för att låten är perfekt (leadljudet är t ex för vasst för min smak, och blipblopet som pitchbendas genom låten var lite halvstörigt) men det låter ändå fan så mycket bättre och framförallt mer lekfullt och roligt än mycket annat skit som släpps av svenska producenter dessa dagar. Nämner inga namn men vissa släpper ju verkligen bara låtar med en kick.. nån stab… och inte så mycket mer.

  Hur som helst: Schysst låt!

 • Härligt gung men en låt som denna MÅSTE ha vocals. Utan vox har vi ytterligare en instrumental låt som kommer försvinna i havet av alla andra instrumentala låtar. Kanske producenten inte vill prodda radio hits? Well soundet är kommersiellt så varför inte bygga vidare på det? /Jawo

 • Äh. Bara skönt med instrumentala versioner. Släpps så jäkla mycket skitvocals nuförtiden också bara för att göra låtar mer kommersiella. Ärligt talat, hur ofta hör man BRA sång i house-låtar? Rätt sällan enligt mig.

 • Tack för all feedback grabbar. Detta är början på ett nytt sound för mig och nästa år kommer även Nellie Recordings gå mer åt detta håll. Händer mycket nu.

  Det där med vocals, både jag och nej. Samplingen som går i bakgrunden ”Forever In Your Heart” är tänkt att ersätta sång men i och med att hela låten ska vara lite ”skitig” så vet jag inte riktigt om jag vill ha sång på den. Vi har snackat om det lite på TopDJ och om låten får bra support kanske det kan vara värt att spela in lite sång.

  Jawo: Producenten (Jag) gör mer än gärna radio hits. Det är ju trots allt steget för att få ett större och mer känt namn. Lyssna på t.ex. Hanna Westman – Love Is The Answer, den har jag proddat ihop med Matt Hewie.

  Har faktiskt uppföljaren till denna redan klar och den väntar bara på lite sånginspelning ;)

  Peace
  //Alaa

 • Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I’ve really enjoyed browsing your blog posts. After all I will be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

Post comment

Facebook

Twitter