David Guetta has done it again! Once again he teams up with the pop/hip-hop group Black Eyed Peas and together They’ve made a track called Everything Wonderful which adds another track to the copy list of Swedish House Mafia’s massive anthem One. David Guetta has already made a copy of One called 50 Degrees before this one, what do you think about it?

P.S. David Guetta’s new album ‘One More Love’ is getting released tomorrow!

/Jesper

7 Comments to “Preview: David Guetta feat. Black Eyed Peas – Everything Wonderful”

  • just när man trodde att man inte kunde hata guetta mer….

  • när jag ser namnet guetta blir jag spyfärdig

  • snart är han väl etta på djmag också..

  • I like the song: David Guetta feat. Rihanna – Who’s That Chick……..
    I hate myself for liking guetta!! x’(

  • Hahah, så typiskt Guetta att sno BRA material och så blir hans kopia SJUKT dålig ändå.

  • hur länge ska han försöka leva på liknande melodier? det kommersiella äcklet guetta gör ju allt för att sno åt sig från andras framgång för att främja sig själv. blir äcklad av det, bara den senaste med taio cruz innehåller ju kopior, man hör tydliga drag från bland annat shm och daft punk. killen kan inte ens skruva till en skön synth. guetta, dö!

  • hahaha nu får han ju skärpa sig…

Post comment

Facebook

Twitter