Olav Basoski takes on one of the most respected 80’s pop act Stars On 45 and their self-righteous original single from 1981 with the same name. Not only will this release be featuring a updated version of the original and this stunning remix, influenced by amazing disco beats, but also two other remixes by Koen Groeneveld and Addy van der Zwan, due to be released on January 4th 2011 through Spinnin’ Records, check it out!

/Anton

6 Comments to “Preview: Stars On 45 (Olav Basoski Remix) [Spinnin']”

  • så jäääääävvala feeeeeeeeeeett!!

  • Jag lackar på dessa låtar som ska sampla massa 80tals låtar för att sedan sidechaina dem med ett vanligt beat. Syftar på aNYway (som iförsig är riktigt bra), Y.S.L.M. och Barbra Streisand vilken Olav Basoski tydligen tagit mycket inspiration från. Tycker att denna fluga är överskattad.

  • smaken är som baken va..
    jag älskar detta och all ”disco house”

  • Nej fyfan, färska åsikter av Lackarn!
    Håller med till 100, keep up the good work.

  • For your information är detta en remix på en låt som gjordes 1981 (före Barbra Streisand) och har då självklart soundet från originalet i sig.

  • Ja, det förstår jag. Men valet av låten som skulle samplas är ju influerat av Barbra Streisand.

Post comment

Facebook

Twitter