The 16 year-old French producer Madeon follows up on his latest brilliant productions with a new one taking on Pendulum’s trademarker The Island. This must be one of the very few remixes made out of this one that truly stands out, have a listen!

Pendulum – The Island (Madeon Remix) [Warner Music] – iTunes Link

/Jesper

16 Comments to “Release: Pendulum – The Island (Madeon Remix) [Warner]”

 • sjukt att grabben är 16 och så pass bra, tycker ju synd om Ian N………..

 • Sjukt bra kille!!! Men det mesta låter likadant, Men det är självklart mycket bra produktioner! Cred till Madeon! Och till Bud Fox, Vem är du? Riktigt oskönt att snacka skit om folk offentligt på internet. Riktigt dåligt.
  Mvh

 • Ian N?

 • Du menar att han ska snacka skit om folk bakom ryggen irl som du gör istället eller?

 • Som jag gör? Vet du vem jag är? Förnamn räcker för att övertala mig

 • Vad fan vill du, bud fox? Kan jag få höra vad du har åstadkommit? Jag har ständig kontakt med aviciis manager och bakomliggande orsak till hans framgång – Ash Pournouri… Har du något annat att säga?

 • vad är detta för någon musik sluta lägga upp så mycket random schizzle bara för att!

 • Abdulla, håll din jävla käft och peta ut öronvaxet så att du hör, Om du inte redan är det, För du verkar inte veta vad riktigt soft house är. Gå och lyssna på Benny Benassi och David Guetta! Det passar säkert dig bättre!
  Jävla sopa

  MvH

 • Förlåt för felskrivningen.
  Abdulla, håll din jävla käft och peta ut öronvaxet så att du hör, Du påminner starkt om en 11 åring som igårkväll på klassfesten hörde ”One” och därför blivit väldigt intresserad av housemusik! För du verkar inte veta vad riktigt soft house är. Gå och lyssna på Benny Benassi och David Guetta! Det passar säkert dig bättre!
  Jävla sopa

  MvH

 • Sure is rage in here

 • Tagga ner killar.. Håll det på en mogen nivå tack!

 • Please, use english language not animal langugages! Thanks

 • slippa en prestigram i abdullahs ansikte

 • Men är alla som kommenterar på den här sajten svettluktande 12 åringar som runkar till Take One eller? helt ärligt?

 • Hahahahahaha

 • Hajar inte vad det är o bråka över, alla älskar musiken eller har jag fel?

Post comment

Facebook

Twitter