Having reigned the industry for the past couple of months reaching the throne with their latest single, Unleash The Fucking Dada, Dada Life is now preparing for an anticipated show in their fellow Sweden. After being closed down in Los Angeles recently due to the huge amount of people wanting to attend their show, proves the big success the duo has reached! As the preparations for their upcoming gig at Ambassadeur in Stockholm on Wednesday, January 26th has already begun, it’s time for you to grab yourself a ticket! The age limit of the event is set to 20 but for those being 18 or 19 you are able to buy a ticket for the event which will grant you entrance. By buying a ticket you can also participate in a running for a DJ Hero 2 game for Xbox 360 or Playstation 3 – just send your ticket link to info@spglive.se!

When: 26th of January, 22.00 – 03.00 January 27th (GMT +1)
Where: Ambassadeur, Stockholm in Sweden
Main Act: Dada Life
Other Acts: Darwin & Backwall and Sz & Sz
Age: 20+ (Tickets: 18+)

BUY TICKETS HERE

Check out the event on Facebook

/Anton

6 Comments to “Event: Dada Life @ Ambassadeur – January 26th”

  • Sveriges basta houseproducenter for tillfallet, skulle dock inte forvana mig om det blir halvfullt…

  • Vad fan hände med ”Flirt”?
    Skulle den inte släppas igår?

  • Enligt Dahlbäck själv skulle den det. Enligt Subliminal ska den släppas 1e Februari men de brukar dock ha fel..

  • Detta är ett måste om man bor i Stockholm. Finns ingen enligt mig som bjuder på det tempot och draget som dessa två stockholmare gör. Allvarligt om ni är osäkra, köp era biljetter genast! Hoppas verkligen inte att det blir som när Laidback Luke lirade. De kommer inte tillbaks till sthlm när de vet att de kan lira för 8000 i miami eller ibiza.

  • Flirt är ju där på beatport vid startsidan. men när man trycker där så står det ”the request could not be made at this time”

  • Gj: Beatport släppte den för tidigt så den går inte att ladda ner.

Post comment

Facebook

Twitter