It was definitely one of the major ones in 2010 and a change of year cannot stop an immortal single such as this one. After having scored three packages in the name of success, Live Your Life seems to be haunting us throughout this year as well! It kickstarted off February with a brilliant funk piece fired away all the way from the UK and Dirty Freek but this tune has still not gotten enough shed of sunlight. The shooting-star from Sweden, Thomas Sagstad takes on Erick Morillo and Eddie Thoneick’s trademarker featuring the incredible voice of Shawnee Taylor and graces it with a massive, big room synth line. It’s available now on Subliminal Records, make sure you don’t miss out on this one!

Erick Morillo & Eddie Thoneick feat. Shawnee Taylor – Live Your Life (Thomas Sagstad Remix) [Subliminal Records] – Beatport Link

/Anton

7 Comments to “Release: Live Your Life (Thomas Sagstad Remix) [Subliminal]”

  • hur kan något sånt här bli signat på Subliminal? O.o låter otroligt amatörmässigt.

  • Om du tycker att enkelhet låter amatörmässigt har du hamnat lite fel. Enkelhet är ofta nyckeln till en bra produktion. Början kan jag hålla med dig låter lite svag men uppbyggnaden och droppet är riktigt bra!

  • vadå amatörmässigt!? Den är ju sjuk!

  • ne ifrågarsätter inte att något simpelt kan vara bra. Menar production-wise. Själva beatet, kicken tex. Tycker bara det låter väldigt dåligt därför jag tyckte det vara lite skumt att subliminal släpper något sånt här.

  • kicket låter bra. om man inte lyssnar på laptop speakers! jävla svenne.. jantelagen kan du torka dig i röven med ;) hur fan kan du säga at en kick e dårlig på en low bit sample på en soundcloud! kom igjen nu för fan…va inte så negativ ;)

  • Uselt. Den här typen av ”house” är vad som är fel med hela genren för tillfället. Jag är så trött på big room syntar utan djup. Finns ingen känsla någonstans.

  • Fyfan hur ser killen ut? Ledsen, mycket tål jag men en halvbra låt och ett helfult fejs gör att jag hejtar! Tack o adjö

Post comment

Facebook

Twitter