His name echoes within the walls of electronic dance music after having splashed the scene with his distinguished piano-lined melodic House as the Dj star himself would say. Avicii has been one of the major topics the last year, primarily for his trademarker single, Bromance, and he has now put a new, eagerly-anticipated remix on the horizon. It’s his amazing version of Armin Van Buuren’s Drowning that is the next one on the line and the one of many more to come! A smashing and overall brilliant melody graced with the incredible voice of Laura V. It was at first set to be released on Monday, February 28th but is now available on the prestigious Armada Music!

Armin van Buuren feat. Laura V – Drowning (Avicii Remix) [Armada Music] – Beatport Link

/Anton

13 Comments to “Release: Armin van Buuren feat. Laura V – Drowning (Avicii Remix) [Armada]”

 • vackert, man blir ju nästan lite religiös!

 • Håller med ovanstående

 • yay pop house!

 • haha tror nästan de såg mitt whine :) fyfan vad glad jag är!

 • tror han lirade denna när han spelade i göteborg! skön

 • Yes det gjorde han Calle:)!

  satan va bra Mr Tim Berg är!

 • Såg att den fanns ute på youtube några månader sedan, skönt att se att den äntligen släpps officiellt! Så stört bra!

 • sweet låt! killen vet hur man gör mainstream-house!!

 • Ganska bra, fast tycker den låter lite för ”vanlig”. Inget som utmärker att just Avicii gjort den, vilket är synd då hans låtar ofta utstrålar honom på något vis.

 • farligt braaaa låt, grym röst

 • Willet, tycker det låter hur mycket avicii som helst…

 • Skön melodi som i nästan alla hans produktioner och remixer. Dock saknas det bra tryck tycker jag…blir nästan slätstruket. Älskar Tweet It, remixen på boogers, dont hold back med dahlbäck och remixen på new new new. Aja, den växer säkert på en förhoppningvis

 • [...] fame, such acclaimed releases as Fade Into Darkness, Sunshine, Sweet Dreams, Blessed and the remix on Drowning, the unstoppable march of Levels continues as it at last sees its official release through [...]

Post comment

Facebook

Twitter