This track has been the main subject on the net for quite some time now and the release is getting closer and closer! Tim Mason’s The Moment has received a high amount of success, getting hammered by Angello several times already. Massive, big room lead accompanied by an epic drum line creating something that might be an essential contender for the tune of this year. It’s due to be released on April 6th through Size Records along with a special re-edit, have a listen to the official preview here below!

/Anton

8 Comments to “Preview: Tim Mason – The Moment [Size]”

 • tar för lång tid för den att släppas.. hyped and died..
  men jag gillar den iaf:)

 • Håller med, samma gäller kendo

 • Instämmer verkligen, för mkt hype på för mkt olika låtar i dagsläget, sen att det kommer rips som är nästintill 320 är bara tråkigt. Man lyssnar på dem i kanske 2-3 månader innan låten släpps och sen så har man ju tröttnat liksom när den väl kommer. Penguin, Avicii ID, Abow, Open Your Eyes, Centre of the universe (ja den kom upp av “misstag” men fortf), Tomorrow etc…

  Kör låtarna hur mkt som dem vill, men lägg inte upp bra previews om dem inte skall släppas inom den närmsta tiden.

 • Håller helt & hållet med samtliga ovanstående talare!

 • Håller med om att dem hypas lite fööör länge. Men har här vi ett klipp från när Hardwell lirade den i Bryssel i fredags :) http://www.youtube.com/watch?v=iKIgM9OD4xA
  (Tyvärr fick jag inte med hela :/ )

 • Den har ju dock redan läckt tycker att alla har den ;)

 • Tycker den är rätt trist. Tråkig melodi. Men säkert fet ute på fett system!

 • Måste också hålla med er verkligen! Har inte tänkt på de men nu när ni sa de i psykologisk mening kom jag ju på att jag sönder lyssnade Open Your Eyes 3-4 månader den släpptes och nu när den e släppt orkar man inte ens lyssna..

Post comment

Facebook

Twitter