His solo career scampered away in 2010 and it seems as Avicii will be haunting us throughout this year as well! Not only has he Jailbait and Snus set on the horizon, the long-awaited Blessed can now finally be added to that list as well! The original is made by Tom Hangs, which is an old alias for Avicii himself, featuring an amazing vocal from the Dutch siblings, Shermanology. It’s due to be released on April 4th through Musical Freedom as a part of Tiesto’s Club Life – Volume One (Las Vegas).

/Anton

16 Comments to “Preview: Tom Hangs feat. Shermanology – Blessed (Avicii Edit)”

 • this one is amazing! really looking forward to the release, WOW!

 • Hot damn!

 • Avicii är så jääääävla het nu… det är hans år nu, oj vad bra det går.

 • humm.. känns som jag hört den här låten innan. ja just det, alla andra han låtar

 • AMAAAAZING!

 • överskattad

  ja jag är en hater

 • håller med Majk, det här känns riktigt gjort, även om det är bra produktion som helt.

  undrar också varför han drar ur sig så många låtar? rent hajpmässigt skulle det vara bättre att satsa på en av dessa tre (helst Snus), och skita i att droppa de andra. Nu kommer ju inte folk kunna hålla reda på alla?

 • Jag förstår inte varför i helvete han släpper allt material han gör. Vissa låtar är bättre att inte släppa t.ex. låtar som hörs exakt likadant som någon annat han gjort. Bättre ha färre releaser som Axwell och bättre Kvalité. Enl mitt tycke

 • seriöst? tycker han ska släppa så mycket han kan, är ni dumma i huvudet? folk vill ju höra hans musik och det är fan inget fel på dom låtar han släpper! jag skiter i om dom låter lite likadant. det är det som är avicii, det som alla (iallafall jag) gillar.

 • NRJ AT THE CLUB WITH BENJI OF SWEDEN.. piss musik.. fattar inte varför alla små pojkar tycker det e bra.. Radio musik i mina öron i klass med guetta

 • för jävla bra

 • king majk! och håller med fred, avicii skulle vara 10 gånger bättre om han inte släppte alla sina fjortonårs-låtar hela tiden

 • wow, han lägger in piano slingan i alla sina låtar han gör, ingen variation för fem öre..

 • @riksomfan:

  Kan medela att så är inte fallet i någon bransch i hela världen. Därimot kallas det kvantitet före kvalitet.

 • Bra styrt killar, det blir like!

 • precis som jag förutspått.. att folk ska börja tröttna på han pga hans enformiga produktioner.

Post comment

Facebook

Twitter