After getting warmed up by Benji of Sweden, Tim Berg, who’s mostly known for his alias Avicii, delivered an intense two hour set to the excited crowd at Club Moments in Karlstad, Sweden yesterday night. Being the man of the moment, the mastermind has been revealing lots of his forthcoming stuff lately and from the looks of it – it seems he will be haunting us with his melodic house throughout this year as well! The crowd was thrilled seeing Avicii score a selection worthy of recognition, featuring some of the absolute hottest releases lately as well as a few of his forthcoming releases. Have a look at these videos from the night, including a few of his new tracks from the beginning till the end. We’ve set you up with the tracklist for the night as well which you can spot here below. Unfortunately, a video recording of ‘Silhouettes’ was lost in translation but might be coming up later on if the recovering process goes well. Anyhow, don’t miss out on his new, funky piece called Nothing Without You, which he served us up with as a craved encore as well as what might be the vocal mix of Penguin.

Avicii – Penguin w/ ID (Acappella)

Avicii – Nothing Without You w/ Candi Station – You Got The Love (Acappella) (Encore)

Avicii – Levels w/ Etta James – Something’s Got A Hold On Me (Acappella)

Tom Hangs feat. Shermanology – Blessed (Avicii Edit)

Tracklist:

01. Avicii vs. Kings Of Leon – Abow, Sex! (Avicii Bootleg)
02. David Tort feat. Gosha – One Look (Axwell vs. Dimitri Vegas & Like Mike Remix)
03. Deadmau5 & Michael Woods vs. Axwell & Dirty South feat. Rudy – Open Your Strobe (Deniz Koyu Bootleg)
04. Tim Berg, Norman Doray & Sebastien Drums – Tweet It w/ Empire of the Sun – Walking On A Dream (Acappella)
05. Third Party – Release
06. Avicii – Sweet Dreams (Swede Dreams Mix)
07. Avicii – Levels w/ Etta James – Something’s Got A Hold On Me (Acappella)
08. Avicii vs. Sebastien Drums – My Feelings For You
09. Bob Sinclar feat. Vybrate, Queen Ifrica & Makedah – New New New (Avicii Meets Yellow Mix)
10. Tom Hangs feat. Shermanology – Blessed (Avicii Edit)
11. Avicii – Penguin w/ ID (Acappella)
12. Armin van Buuren feat. Laura V – Drowning (Avicii Remix)
13. Pendulum – The Island (Steve Angello, AN21 & Max Vangeli Remix)
14. Avicii vs. Michael Woods – Bromance Dynamik (Bootleg)
15. Swedish House Mafia – One
16. Hard Rock Sofa & St. Brothers – Blow Up (Thomas Gold vs. Axwell Remix)
17. Avicii feat. Salem Al Fakir – Silhouettes
18. Alex Sayz – Faces
19. Robyn – Hang With Me (Avicii Exclusive Remix)
20. Tiesto feat. C.C. Sheffield – Escape Me (Avicii Remix)
21. Nadia Ali – Rapture (Avicii New Generation Mix)
22. Avicii – Nothing Without You w/ Candi Station – You Got The Love (Acappella) (Encore)

/Anton

15 Comments to “Avicii @ Club Moments in Karlstad, Sweden on March 11th”

 • the tracklist looks nice!!

 • Har ni nån info om dem 2 viktigare spelningarna igår?
  Laidback luke i malmö
  och Afrojack i Karlstad

  hur lyckas dem boka afrojack till karlstad?

 • tagga ner lite med avicii spammet?

 • ja förstår det som att det är ”spamm” då han uploadar previews varje dag nu (feta låtar också) samt att han hade spelning igår i sverige o dem va där vilket naturligtvist gör att dem kommer lägga upp massa från den. Hade te.x an21 lagt upp massa previews hade det antgaligen också kommit upp…

 • Ahh maannnn I can’t wait to see Avicii again!
  I can’t complain that I live in the Netherlands (there’s GREAT festivals here), but I’m still jealous I don’t live in Sweden =(

 • Ja, att Karlstad bokar in Avicii och Afrojack till samma helg är rätt sjukt!

 • Majk: Afrojack’s gig var inte välbesökt och Luke’s gig i Malmö var lyckat men hörde att högtalarna strulade tyvärr..

 • Tja! Asså silhouettes, hur var den? Var det vanlig avicii-pianostil? Asså för min syrra är artist och fick ett preview från avicii genom hennes skivbolag som jag fick höra i höstas, hon visste inte om hon skulle göra sång till och jag har inte snackat me henne på ett tag så jag tänkte om det var Silhouettes jag hörde då.. ;)

 • okok.. förra gången LBL var i malmö gick brand alarmet:)..
  håller med PPPP, ta det lugnt med avicii PR nu

 • Alex: Silhouettes var fet!

 • Jag var på Afrojack i Karlstad, jag tyckte så jävla synd om honom. Det va ca 300 personer i en stor industrilokal som enligt personalen rymde 2000 personer. Alla var på Avicii den kvällen. Vad håller Karlstad på med? Nya Ibiza?

 • Var på avicii moments i karlstad och den klubben var de bästa ja sett på många besökta klubbar. avicii spelade grymt bra och publiken körde järnet. klubben hade grymt bra ljus, ljud och diverse happenings som bara small överallt, var helt sjukt vid introt hahaha

 • Karlstad regerade. Att Afrojack (som för övrigt) är en briljant DJ och inte bara producen)t bara hade 300 p får nog förklaras med val av klubb att spela på. Bluemoonbar och Club Moments hade haft lika mycket folk om bara Fördj:en hade spelat. Nu toppades det med Avicii och Pyrotekniken vid introt fick hela lokalen att koka… Det var 4 färglasers som med det vita spectrat skar genom luften som en kniv. Gasolen på scen höjde värmen i lokalen med 100% för att direkt efteråt kylas ner med co2. Det är helt sjukt att sådana här event ligger i lilla karlstad,. Arrangörerna förtjänar en större stad. Är inte förvånad om BMB och Moments får hit ännu större DJ´s än Avicii efter det här.

 • Appreciate it for this post, I’m a big big fan of this internet internet site would like to continue updated.

 • Considerably, the story is in reality the greatest on this noteworthy subject. I agree along with your conclusions and will eagerly watch forward to your next updates. Saying good 1 will not just be sufficient, for the amazing clarity in your writing. I will immediately grab your rss feed to stay privy of any updates!

Post comment

Facebook

Twitter