With a major hit installing themselves on Refune on the shelves, Swanky Tunes continue their ruthless climb towards the absolute top! The Russians have certainly been making some big splashes in the digital pond lately with frequent high-class releases and yet is more to come! Not only are they being topical with a new single on Laidback Luke’s prestigious Mixmash Records, here is their new Spinnin Records instalment called Their Law, which originally is a remix of The Prodigy’s tune with the same name.

Swanky Tunes – Their Law [Spinnin Records] – Beatport Link

/Anton

6 Comments to “Release: Swanky Tunes – Their Law [Spinnin]”

  • feeet sampling!!

  • Så jävla bra så de e inte sant!

  • På tal om house musik så undrar jag om det är bekräftat om shm nya heter save the world? Eller heter den save the world tonight?
    Tja

  • Sebastian Ingrosso skrev i söndags för en vecka sedan statusen ”Save The World” på sin Twitter (Therealingrosso), det var dan innan Sydney klippet kom upp. Jag antar där ifrån att den heter bara ”Save The World”, och antar att BMD gör detsamma.

  • asp + Gj: Har pratat med en kontakt på EMI som i stort sett bestämmer allt som de tre stora gör och även han hänvisade till den som ‘Save The World’.

  • People who sample/bootleg/remix Prodigy should be shot in the street.

Post comment

Facebook

Twitter