Not only did they just set their new collab tune Feedback on the horizon, the masterminds are also preparing to make a premiere appearance on Steve Angello’s highly-regarded Size Records. We’ve all gotten to acquainted with camp Angello’s incredible sense for music when it comes to handpicking masterminds and masterpieces from the lot of producers out there and this one is surely no exception. Swanky Tunes and Hard Rock Sofa have made names for themselves lately with an extensive discography of masterpieces and they’re now unveiling yet another one. Brilliant sounds of a siren and growling synth lines abound in their new Size piece called Smolengrad. Frankly, words are not needed to describe this epic tool of mass destruction. It’s due to be released on August 24th in an EP alongside another single of theirs called United.

0:00 – Alex Kenji & Thomas Gold – What’s Up (Dub Mix)
0:17 – Swanky Tunes & Hard Rock Sofa – Smolengrad

/Anton

17 Comments to “Live Preview: Swanky Tunes & Hard Rock Sofa – Smolengrad [Size]”

 • sounds fucking huge, you guys are the best!!

 • haha sebbe ser riktigt irriterad ut.

 • what a shite crowd….

 • Kendo läckt? Eller någon form av rip…

 • Den har läckt.. Tråkigt nog är det mycket sånt just nu, förstör värdet på låtarna om du frågar mig.

 • Har inte aviciis Edit på blessed också läckt?

 • Alex: Jo..

 • Såg även att Tim masons Edit på open your eyes kommit ut, måste vara jobbigt för alla labels som ska släppa dem.. Speciellt kendo som känns som ett av de större släppen på size?

 • Alex: Ganska väntat att den skulle komma ut då hela låten låg på Soundcloud. Bara att spela in den därifrån så har du den. Det är hur som helst tråkigt att se, hoppas det bättrar sig lite. Värdet i låtarna försvinner när de kastas ut på polacksidorna.

 • Penguin too

 • Väldigt dumt att lägga ut hela låten på souncloud måste jag säga.

 • sköter lil jon ljuset?

 • tänkte samma :)

 • Steve Angello, är 29 men försöker va 19 med kepsen…

 • Fan vilken stel publik.

 • [...] yet further marching the halls of electronic dance music as a new EP on Size Records, containing Smolengrad and United, has been set on the horizon. Now, the two trio’s remix Vengerov’s Kazantip [...]

 • releaseeee it!

Post comment

Facebook

Twitter