Axwell returns to his beloved Axtone Records after having kickstarted off this year in the best possible way firing away a refined version of David Tort’s One Look as well as Hard Rock Sofa and St. Brothers’ long-awaited Blow Up. This masterpiece has been buzzing around on the net for years and it’s finally been set on the horizon! With the Miami Music Week just around the corner, the acclaimed superstar has certainly branded himself as one of the greatest producers within House music as of now and will most likely be killing it over there with this track set in ready-mode. Going from simple heart beats to an absolute brilliant set of melodies, Heart Is King is certainly going be an anthem. Polish after polish, year after year, it is with great relief I can inform you that it’s out!

Axwell – Heart Is King [Axtone Records] – Beatport Link

/Anton

16 Comments to “Release: Axwell – Heart Is King [Axtone]”

 • Sweeeeet!

 • FET

 • HERREGUD!
  Så jävla fet!

 • same chords as tiestos elements of life at the brake

 • FINALLY ahhhhhhsadikajsdkldjaldad

 • Tycker det är lite synd att han skippade heartbeat-introt som han hade på den från början. Never the less, fortfarande en bra låt.

 • Dave: Tror bara det var en intro edit han körde. När han spelade den mitt i en mix började det inte med hjärtslag utan bara när han öppnade med den.

 • Tycker breaket är lite för melodiskt för denna låten

 • förstår inte vad han tänkte på när han skapade denna…. inte din stil axwell

 • Grym låt! Btw, vet någon när Lune’s album släpps? Albumet som Ingrosso hjälpt till att producera. Lune – Made of Steel spelades av Pete Tong i sommras men sedan dess har jag inte har något.. Vet någon?

 • Håller med dig Dave S. Men det kan man fixa själv med lite editering =). Tycker dock det är riktigt svårt att hålla uppe samma stämning som “build-up:en” i refrängen. Inte lätt att använda sig av stråkar. Men helt klart en grym låt, med och utan lite egen editering.

 • Hoppas vi har en Heart Is King (Mark Vesterlund Intro Edit) på gång då ;) Har tyvärr själv inte kommit så långt inom DJing och produktion att jag gör egna edits än, men det kommer väl.

 • fruktansvärt överskattad låt

 • Vacker och fantastiskt välproducerad!

  Vet dock ej om den kommer gå hem hos publiken på “vanliga” klubbar.

 • Helt klart en edit på gång, Dave S =) titta in på Vest & Ljung på facebook i framtiden. När du väl börjat producera finns det ingen återvändo hehe :)

 • [...] amongst House music fans across the globe. Coming out with the acclaimed and eagerly-awaited Heart Is King in April, two well-received remixes of Blow Up and One Look as well as Save The World and Antidote [...]

Post comment

Facebook

Twitter