With such anthems as Silhouettes and Nothing Without You on the horizon, highly-acclaimed Avicii goes on the heels of his previous instalment on Vicious Recordings – the tremendous Snus, with a new long-awaited smash. It’s been an absolute killer in his set lately with that bubbling beat abound with a rasped set of strings. A tune that is undoubtedly certained to be a floorfiller for months. His admirable career has scampered away and his loyal fanbase is rapidly increasing thanks to such major hits as Bromance and more recently Blessed among others. Jailbait is the next one lined up on the mastermind’s headquarters and is due out on May 16th, have a listen!

/Anton

18 Comments to “Preview: Avicii – Jailbait [Vicious]”

 • No comment..
  annars hoppar väl fjortonåringarna på mej

 • Haha <3

 • @Majk, och vad är det för fel på denna låten? förstår till viss det varför du lackar innan, men denna låten är fan tung!

 • första felet med låten är att den heter “avicii” jailbait.. andra felet är att jag inte tycker den är särskilt speciell.
  men om andra tycker den e bra så tyck det.. jag kan lyssna på nåt annat :)

 • Majk: Att den heter Avicii – Jailbait tror jag mer handlar om hans kontrakt med Vicious dock..

 • snälla skriv inte att den här låten är “tung”

  tung: acki kokotos & cirez d – tomorrow

 • anton.. inte namnet det är fel på det är pojken bakom namnet.

  David: tomorow är STEN tung

 • TUNG = Cirez D – The Tunnel

  Ehh, vad fan är det här = Avicii – Jailbait

 • Men tyngast av dom alla, det var ändå = Jeremy Olander – Blade Runner

 • trött

 • absolut det fetaste släppet i år!!!

 • @david, “snälla skriv inte att den låten är tung”, vem fan är du som tror är du kan bestämma vad som är tungt eller inte. Slår vad om att du sitter och runkar till Aviciis låtar i smyg men vill framstå som en “riktig house-älskare”, därav länkar du en underground låt som knappast är någon av prydas bästa. Men om vi ska snacka tungt så visst: http://www.youtube.com/watch?v=9oi0IJv5M2k&feature=fvst

 • Hoppas att du driver det var typ något värdelöst fjorre dunk!….

 • Where is Jailbait on beaport?? i can’t find it!!

 • Timo: Be patient. They ran into some trouble but it should be released later on today.

 • i hope so…thanks for the answer!!

 • Excellent goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you’re just extremely magnificent. I actually like what you have acquired here, really like what you’re stating and the way in which you say it. You make it entertaining and you still take care of to keep it wise. I can’t wait to read far more from you. This is actually a tremendous website.

 • Quit smoking benefits… If we see you smoking we will assume that you are on fire and take appropriate action….

Post comment

Facebook

Twitter