Having scored a Summer anthem in mid 2010 alongside established Albin Myers, St. James is preparing a play-back of last year’s achievement, this time with talented Daniel Pereaux by his side. Representing Kingdom Kome Cuts, whom have been on a serious hunt for talents to unearth with the immense Fest from Chris Melin and Adrian Bood, I Feel Love has every major and minor ingredient of a successful Summer hit, going from embellished synth leads to driven drum lines. No release date has yet been given, have a listen!

/Anton

6 Comments to “Preview: Daniel Pereaux feat. St. James – I Feel Love [Kingdom Kome Cuts]”

  • wow, mkt sämre än så här blir de inte…

  • True! Daniel och Jerry Rekonius ska tacka Alex Lewerentz att deras låtar ens får publicitet. Pinsamt dålig klass på produktionerna…

  • Blir ni aldrig trötta på att använda ordet ”talented” i var enda jävla inlägg? Allvarligt?

  • PJ: Ska försöka bättra mig. Dock finns det inte alltför många synonymer till ordet för att kunna variera i varenda inlägg.

  • Låten hade potential…..tills droppet.

  • Tycker det är högst märkligt att så fort det är en svensk som inte är medlem i SHM så är det alltid på grund av påståenden och en massa neg kommentarer… Skit i o läsa bloggen och böla på flashback eller nått.. Även om man inte tycker det e KRED eller sjukt FETT, så är det lågt att inte ge konstruktiv kritik i så fall..

Post comment

Facebook

Twitter