Reaching stellar status across the globe is a fact Axwell, Sebastian Ingrosso and Steve Angello have encountered lately, both as highly regarded solo perfomers and as the jointed force of Swedish House Mafia. As the remains of Leave The World Behind, One and Miami 2 Ibiza are still getting their share of fame, their 2011 anthem, Save The World, has completely scampered away thanks to a well disposed release schedule and the original’s urge of sing-along to the catchy voice of John Martin. The first package of remixes, starring Alesso, Style of Eye & Carli, Third Party and Knife Party, was release in early June and as the trio has got a remix for Coldplay on the rise, the second remix package is getting yet closer as we’re now unveiling the Germany-based Zedd’s contender, joining in on the new remixers list alongside versions from AN21 & Max Vangeli and Dimitri Vegas, Like Mike & Angger Dimas. The young earnest whom just recently installed himself on Steve Aoki’s Dim Mak Records with the dynamics of Dovregubben is now presenting us his take on the lovely original from the superstar trio which has been getting hammered by the support of Afrojack among others. It’s due to be released on July 24th, have a listen!

/Anton

12 Comments to “Preview: Swedish House Mafia – Save The World (Zedd Remix)”

 • låter som det är en del småfix att göra. Inget vidare förutom någon del som var OK

 • Haha ger en ”Like” bara för texten!! För övrigt var som ovanstående nämnde inte remixen så värst bra men den hade sina stunder så att säga.

 • Fick stora förväntningar när jag började lyssna på den, lät underbart!

  Sen kom det skit beatet .. så dåligt :(

  Alesso borde fått denna PR-videon ist, hans mix är mycket mer värd det!

 • låter skit

  lät som beatroots och Aoki – warp ett tag

 • Remix nummer 500 i ordningen?

  Fyfan vilket skit hur som helst, lika dålig som originalet.

 • Precs. Kan alla bara glömma den där låten nu! Bara vocalen som är nice. Remixarna suger, originalet suger osv osv osv

  Natti natt

 • Nice remix. Coming soon skrillex remix!

 • asfet

 • KILL IT WITH FIRE!

 • men tjaaa dm5!

 • Check out Swedish House Mafia’s label mates The Japanese Popstars. Watch their tour video here: http://youtu.be/asu5rXxktSo

 • Nä, nu är det bara ‘koka soppa på en spik’. Varför kräma ut det till minsta lilla droppe? Jag är sjukt nöjd med det första remix-packet, har fan svårt att bestämma vilken av dem som är bäst eftersom alla är så sjukt bra på sitt sett. Men de remixerna i ”pack 2″ är helt (ursäkta ordvalet) värdelösa!

Post comment

Facebook

Twitter