Since the release of Unleash My Love in mid 2010, this Stockholm resident has established himself as a recognized talent within the House scene as a result to him delivering consistent and well-made offerings. He’s now joining in on the subdivision of TopDJ Records, Nellie Recordings, to unveil his next single, coming on the back of ArmyFind Your Way and his hardhitting remix on Flo Rida’s Turn Around. Flipping a massive synth hook to a driving setting of sounds, EKG is the next trademark of John de Sohn.

John de Sohn – EKG [Nellie Recordings] – Beatport Link

/Anton

14 Comments to “Release: John de Sohn – EKG [Nellie]”

 • URUSELT.

 • Lika värdelös som alla andra John De Sohn låtar.

  Usch.

 • AHAHA kan ba hålla me , riktigt jävlaaaa usel, john de sohn har aldrig kunnat göra musik. TOPDJ kan lika gärna lägga ner.. ingen av dom gör något bra alls. John de sohn o alaa e nog dom sämsta i gänget

 • Hyffsad buildup och sen bara dör den helt. Varför gör folk ens sån här atonal jävla dampmusik? :D

 • Really dig this track ! A really good melody

 • YOU ROCK!!!

 • y: Håller fullständigt med dig, haha Alaa grinar för att hans urusla Keep Believing låt inte fått mer respons.. Det är ju ändå den bästa låten han någonsin gjort enligt han själv, lol!

 • Svenskarna dissar, utlänningar hyllar… Haters :)

 • Jag är utlänning, jag hyllar ej, idiot

 • Jolo, helt ärligt, vad håller du på med?

 • Unleash my love, army och find your away tycker jag är riktigt bra, håller hög klass. jag står på Johns sida. dock är ej EKG det bästa jag hehe…

 • Jolo, folk som bor i sverige menar jag. Vem är du btw? Vi verkar ”vänner” på Facebook. Ta bort mig tack.

 • John De Sohn = Kung. Tack hej.

 • Man får inte glömma att det är oerhört tillåtet att hata hur mycket man vill. man måste ju dock se över hur hatet formuleras. är det konstruktiv kritik eller något väldigt konkret i låten som ogillas så är ju det fantastiskt att det framförs så att man kan förbättra sig till nästa produktion. det behöver alla. men vill man hata bara för att det är kul och för att det är lättare än att älska så kanske inte det här är rätt forum. men det är tillåtet. vad som INTE är tillåtet är att ta åt sig av all hat som saknar grund. finns ju, som vilket idiot som helst vet, inget bra eller dåligt, utan olika grader av hur mycket en låt tilltalar en annan.

  love the hate istället för fanken =)

Post comment

Facebook

Twitter