Released on Guetta’s anticipated fifth artist album is this new collaboration in between two of the House industry’s most intriguing and high-end characters – David Guetta and Avicii. Mainly built upon the infectious piano leads of the Swede, Sunshine joins in on the Frenchman’s forthcoming album alongside collaboration’s together with Usher, Akon, Snoop Dogg, Timbaland, Will.I.Am and more. As the ever ascending Avicii just launched his very own record label with the release of Fade Into Darkness, formerly known as Penguin, another commercial piece is now on the rise. Well-reputed for bringing the house beats to a firm headlining position on radio stations all around the world, Guetta indicates proof from time to time of his continuous worthyness being a top-tier place amongst House DJ’s with the release of his newest singles – Pandemonium, Little Bad Girl and Bass Line. Following the release of Guetta’s Lunar collaboration with Afrojack, Sunshine is now out on EMI Music and ready to climb the global charts.

David Guetta & Avicii – Sunshine [EMI Music] – iTunes Link
Beatport Link

/Anton

19 Comments to “Release: David Guetta & Avicii – Sunshine [EMI]”

 • Say Walla

 • Say Wallalll

 • this song fucking sucks

 • didnt like it at first, but now i must say i really do love it!

 • Två namn som väger mycket i housescenen gör en låt en låt som är lika tråkig som M.Sahlin.
  Helt ärligt… tycker ni ‘take-one-onanerare’ att det här är bra?

 • @Henke

  HahahahahahaHAHAAH.

  Klockren kommentar. Denna låt låter exakt likadant som vilken “p12-house-låt” som helst.

  Avicii kan göra mycket, mycket bättre ifrån sig.

 • gillar virveln innan det drar igång som fan =D

 • heeeEEELVEde vad svag jag är! Impulsköpte låten och nu ångrar jag som fan att mina surt besparade pengar går till Guetta’s nike-sneakers och gucci-jeans…………………….

 • Kommer det upp setlist till Avicii – Slagthuset?

 • frip11: Tyvärr inte, då ingen av oss var där.

 • Helt OK låt, förväntar mig mer av avicii dock. Lär säga att cd2 på guettas platta är mycket bra, många låtar låter Daft-Punk inspirerade vilket gillas. Dock så är cd1 fortfarande äcklig jävla mainstream-pop-guetta musik upp i röven.

 • Michael Onorato said to me at Electric Zoo 2010, at a moment of pure bliss and excitement over Benny Bennassi dropping “House Music” on the main stage, along with the translucent LED lights and thick bass and another 4 tents popping off at once:

  “This is the most incredible thing I’ve ever seen, I know more house music than anyone”

  Exactly one year later and Michael now knows more house music than everyone combined, and I hope he remembers how the Electric Zoo took control of his mind, body and soul for an incredible 2 days of love, friendship, dirty filthy beats, and some SERIOUS performers from all around the globe doing what they do best. E-ZOO 2011, LET’S DO THIS!

 • Scaloni & DJ Tatana – Flash? It’s the same song

 • Tycker helt seriöst att låten är bra men dock är jag ju inget guetta fan eller en “take-one.onanerare” heller. Tror även att avicii hade kunnat göra det lika bra utan guetta. puss hej <3

 • jaha

  2 av minapolare som var och såg avicii i malmö gick efter 20 min.. var dock inte bara aviciis fel:)

  förresten är shms foum nere?

 • Majk: Det är tyvärr nere ja. Vet ej varför dock..

 • @Majk Dom gick antagligen på grund av det faktum att Slagthuset är känt sedan innan att ta in folk över deras kapacitet. Alltså blir helthetsupplevelsen mycket sämre då man varken kan dansa eller andas…

 • i love it how they have a pic of Avicii and not Guetta hahahaha

 • Cameron Rowe: We had a picture of Guetta on the preview so thought a picture of Avicii on the release was good to make it even. :)

Post comment

Facebook

Twitter