Two of the industry’s currently most swarmed around and intriguing characters come together for an absolute groundbreaker. As the release of his Dynamite / Nillionaire EP went viral across the globe, Alesso teams up with the highly rated DJ and producer, whom is the one responsible for unearthing and signing the acclaimed shooting-star from Sweden to his fellow camp Refune. The name and immense vitality of Sebastian Ingrosso has headlined numerous festivals and productions over the past couple of year’s, both as a solo artist and as part of the Swedish House Mafia, the superstar trio which is highly topical with Save The World, the remix on Coldplay’s Every Teardrop Is A Waterfall and the recently premiered new single alongside Knife Party. Championed by the trio and the mobsters individually, Calling is already a stellar anthem in the fans’ books with its simple but catchy synths and pinches of Dutch sounds. Just released and already been regarded as an acclaimed smash and trademark of the two for months, the talent of the young Swede has gotten some serious recognition lately, thanks to remixes of PressureParty Rock Anthem, Save The World and the forthcoming on Good Love and is now yet again just around the corner from advancing utterly towards the forefront. Teaming up with his fellow mentor and icon, Sebastian Ingrosso – the artist that despite his lack of appearances on the production side this year has had great prosperity from the releases of How Soon Is Now, Kidsos, the remix of Silvia and most primarily for being a true House mafioso – this might just be the most anticipated collaboration within the progressive House scene to date. Premiered in front of well over two million listeners on Pete Tong’s Essential Selection, the instrumental is now out on Refune Records and more than ready to emerge pole position on the global charts!

Sebastian Ingrosso & Alesso – Calling (Instrumental Mix) [Refune Records] – Beatport Link

Axwell playing the track at Where’s The Party? by Carlsberg in Sweden

/Anton

29 Comments to “Release: Sebastian Ingrosso & Alesso – Calling [Refune]”

 • Den är så tuuuuuuung!

 • Awesome är en underdrift.

 • Great track, but live this is out this world

 • can confirm, live this track is sooooooo much better!

 • Jag har sett fram mot denna låten.. Men blev lite besviken

 • nemen!

 • förstår inte hypen… inget speciellt med denna låt.

 • Fruktansvärt bra, och live är den ännu bättre! Best label of the year: Refune Records

 • @Alfred va?

 • Och när släpps denna på Spotify? :)

 • @Axel hoppas att den aldrig gör det…

 • Som tidigare talare.. den här är läskig live!
  Diggar den stenhårda dada-life-sausage-fattener basen! En låt som har en simpel melodi som går igenom stort sett hela låten ska låta såhär och inte som solljus aka smurfhits vol.4 aka sunshine.

  Tack Sandro, Tack Ingrosso!

 • I really don’t regret my 2,50€ for this track !!! <3

 • @Hitch. Vad får dig att tycka så?

 • @Hitch jag fattar inte er som loggar in hit och gnäller på låtar/artister/skivbolag. Vi svenskar är sådana jävla pessimister när det kommer till house musik. Utomlands är detta så jävla uppskattat, liksom Avicii’s musik!

 • @Alex Det är känt att vi svenskar har ett bra sinne för musik, tack Gud.

 • Det är i ärlighetens namn folk postar sina åsikter till låtar här eller? Det behöver inte vara nån pessimism om man inte gillar en låt? Det är bara ens åsikt, gillar själv inte denna av Alesso alls, tycker hans andra material har hållit en annan nivå men nu gick det ner lite :)

 • Overrated

 • hhahaah ni missuppfattar mig totalt… jag älskar denna låt av hela mitt hjärta, Det jag hatear på är trångsynta spotify-nollor

 • Orkar inte se alla skriva på varena låt ”NÄR KOMMER DENHÄR PÅ SPOTIFY?!?!?!?!”

 • @Hitch. Jag kan instämma att vi här i Sverige har en förjävla bra smak när det kommer till house musik, men ibland blir vi alldeles för självgoda och ”petiga”/bortskämda. Detta leder till att låtar som vi anser är sådär egentligen är riktiga bomber.

  Btw, tro mig när jag säger att nästa riktiga stora bomb är Alessos remix av DEVolution – Good Love. F Y – F A N va den är bra!

 • Tyvärr fattar jag inte hypen med denna. Den är helt okej, men både Ingrosso och Alesso har släppt bättre. Det jag tycker fattas är något som driver tempot. Det är en tung, men väldigt lugn melodi, precis som i övrig SHM-style lägger dom sig något under 128 BPM. Det blir nog lite intressanta mashups och remixer, men hypen är nog lite väl hög tyvärr.

 • Here is the song with Tomorrowland video http://www.youtube.com/watch?v=g4cY8CThW8E
  Edited by me.

 • Tycker också att den är överskattad. Har DOCK inte hört den live.

 • Är det någon som har the inside scoop om vem som kommer köra vocals till denna låt?

 • Finns ingen låt som funkar bättre live än denna just nu, alla blir helt tokiga.

 • [...] Teaming up with one of the Swedish mobsters, Sebastian Ingrosso, for the Pete Tong-championed Calling collaboration, the two of Italian heritage have come to create what appears to be of one of [...]

 • I got this site from my pal who told me on the topic
  of this web site and now this time I am visiting this site and reading very informative articles here.

Post comment

Facebook

Twitter