Spinnin Records continues to soar as they are further enacting the rise of two shooting-stars from Holland by uncovering the Tiësto-supported collaboration named Bèta. Having his remix on In The Air, originally made by grammy-nominated Morgan Page, on the rise, Hardwell combines forces with the producer of 2011’s club-banger remix on Flash, Nicky Romero, for the forthcoming output on one of the industry’s most prominent dance music imprints to date. Literally searing hot off the back from the recent release of Camorra on Fly Eye, Romero reverts back to Spinnin headquarters to follow up the acid-influenced Bootcamp with a jointed single making alongside Hardwell, whose skillful production sound has covered releases like Zero 76 (with Tiësto) and Encoded. Seething down below is now the tremendous record that is due to be brought out on September 26th and fuel the insistent rise of the two strongly ascending leading figure’s of the new DJ generation. Incorporating elements from trance into the moreover harmonic breakdown melody seems to be paying off as it is brilliantly adapted onto the growling synth leads of the stirring club drop.

/Anton

11 Comments to “Preview: Hardwell & Nicky Romero – Bèta [Spinnin]”

 • klippet är borttaget

 • Sounds great, something new and fresh

 • Kan ni inte ge lite kritik till musiken som ni brukade göra förut? Eller en hype-rankning/eran synpunkt på låten eller något för att krydda till inläggen liten? Alla inlägg är ju så ”fantastiskt promotande” där alla låtar är lite halvt höjt till skyarna..
  Älskar eran sida men vore kul med ledningens/redaktionens kommentar på låtarna!

 • L: Det kan låta som en bra idé nu i ett tidigt skede men om du tänker igenom det lite – vad vill du helst hitta när du kommer till vår sida? Bra låtar eller dåliga?

  Vi har valt att endast promota låtar som vi tycker är bra och därmed är det endast bra recensioner som kommer upp på sidan och det är även det som i princip har gjort oss så pass stora.

  Ska dock tänka igenom ditt förslag, tack för tipset!

 • @L Alla har ju olika smak, så det är ju bra att låta läsaren bestämma vad man tycker är bra eller inte. om de skrev negativa saker om en låt kanske man väljer att avstå från att lyssna och missar något i just sin smak :)

  tycker det är bra att ni är opartiska, eller snarare recenserar alla låtar på samma sätt! Grym sida.

 • just don’t post bad songs. easy at that. Why would beatmyday waste their time with bad music.

 • Beatmyday gör ett grymt jobb som det är ändå in my opinion, keep it up!

 • Nej men menar inte att ni ska lägga upp total skit, men kanske lite mer analysering av låten..
  ”Fantastisk melodi och break, men tappar vid droppet” etc. Förstår ni vad jag menar?
  Det kan ju vara en liten separat kolumn som inte helt behöver skrika ”vi på beatmyday hatar den här låten” men att en miniredaktion ger sin åsikt.

  Jag vill annars tilläga att jag besöker beatmyday dagligen och tycker allt är proffsigt & fantastiskt genomfört, men vore lite intressant att få lite mer kommentar på låtarna. Som sagt kanske en ”hypemätare” (1-10, 0-100% eller som en visuell mätare)som indikerar hur bra den slår/kommer slå på dansgolvet? Kanske är mycket jag begär men iallafall vore kul ifall ha lite mer rankning på låtarna.

  Annars fantastisk sida!!

 • That’s not even average, it’s just not good

 • L: de är klart de skulle vara kul men vad skulle de fylla för funktion?? folk skulle bara störa sig på BMD bedömning och undra vad dom grundar de på samt ”hate:andet” skulle ta fart som aldrig förr…

 • Am I the only one who hears Sebastian Ingrosso & Axwell – Together?

Post comment

Facebook

Twitter