Taken from the third artist album from Dinka, Tales Of The Sun, Reach For Me, originally made by the Tamara Maria Hunkeler in conjuction with Hadley and Danny Inzerillo, returns to the Sirup Music concern to pull out a fist-pumping take on the harmonic original. Formerly recognized for their row of driving remixes of Free, Visions Of Love, Boom, Remedy and the recently unveiled take on Tove Styrke’s glorious Call My Name, Dimitri Vangelis and Wyman emerge PinkStar Records with the synth-filled instensity of their latest production along with them, gracefully embracing the silky vocals of the Atlanta-bred Hadley. As they retain the original’s harmonic feel, the aspiring co-producers enhance their own, pretentious characteristics into Reach For Me for the forthcoming release of the remix on September 30th, have a listen!

/Anton

20 Comments to “Preview: Dinka – Reach For Me (Dimitri Vangelis & Wyman Remix)”

 • My favourite producers at the moment.

 • De är helt sjukt bra!! Fan va kunglig denna e!

 • Fyyyyfan igen! Det tar aldrig slut! Tummen upp!

 • Vilken jävla radda de bränt av nu!! Helt sjukt bra!

 • Bomberna fortsätter falla!

 • Tjena, Avicii & Alesso ringde och ville ha tillbaka sina “sounds”

  Inget fel på låten så sett, men inget nyskapande direkt….eller!?!?!?

 • @ Avicii & Alesso

  Håller med. Visst proddar de bra.
  Men så fantastiskt låter det inte.

 • Tjaa avicii och tjaa alesso! Måste bara fråga en sak. Du som står bakom aliaset “Avicii & Alesso” Har du någonsin remixat en låt officiellt? Antagligen inte. Det är vanligt att man blir ombedd att göra en viss “stil” på remixen och oftast har remixaren inget val. Fantastiskt bra proddat Dimitri och Wyman!

 • ÄCKLIIIIIGGT FEEET

 • @Aviicii – Nej, producerar inget själv, vilket i detta fallet betyder att jag inte visste att bolagen brukar be sin remixare att härma andra producenter. “Kör lite Avicii & Alesso style, ni kan ju alltid kolla in “Armin van Buuren feat. Laura V – Drowning (Avicii Remix)” & “Nadia Ali, Starkillers & Alex Kenji – Pressure (Alesso Remix)”. Man har väl alltid något val, åtminstone att tacka nej. Och som sagt, inget fel på produktionen. Bara tråkigt när det i princip låter likadant…

 • @Avicii Som 80% av all house gör nu.

 • Men vem FA-AN bryr sig om det är likt något annat? Huvudsaken är att det är bra… Jag menar, Är det bara jag som har noterat att slingan i andra breaket på Red Hot Chili Peppers – Otherside (Third Party Remix) Har i prinicp EXAKT samma melodi som “Nadia Ali, Starkillers & Alex Kenji – Pressure (Alesso Remix)” Men vem fan bryr sig om det? Låten är helt sjuk så jag bryr mig inte ett piss om att den är lik… Och bara för att det är en gatead jävla synt så är det ingen rippoff på pressure…. Folk måste fan börja lära sig lite…

 • Åter igen en leverans!!

 • @Avicii – Jag bryr mig, annars skulle jag väl aldrig tagit upp det. Nej, det är väl inte direkt en rippoff, finns ju helt klart värre exempel än detta. Dock efter Alesso släppte sin remix har man hört detta “soundet” lite överallt, konstigt att ingen (Inte många iaf) körde det innan!?
  Kom igen, det som gjorde att Avicii & Alesso kunde slå igenom såpass fort var att de hade sina egna sounds… Det är precis det upcoming producenter måsta hitta, sitt egna sound. Både för deras egna skull och för att housen ska kunna utvecklas.

  Sen så tycker jag att slingan i andra breaket på “Red Hot Chili Peppers – Otherside (Third Party Remix)” påminner mer om “SHM – Save the world”…

 • Herregud? Det är ju fan inte slingan som är lik, isåfall är det ljudet du syftar på. Fan va jag är trött på sånna som dig, Nackskott.

 • Avicii & Alesso: Den som egentligen ligger bakom det så kallade “Alesso-soundet” (stop-samplet) är Pryda som premiärkörde det i Miami 2 Atlanta..

 • @Pung, det var ju därför jag sa påminner, eller? Slingan i andra breaket på Third Partys remix kanske har “i princip EXAKT samma melodi” (hur det nu går ihop) som Pressure. Skillnaden är dock att de flesta utanför producent branschen hör inte det. Jag tror dock dom skulle höra likheterna mellan den slingan och SHMs tydligare(läs. påminner).

  @Anton, Jo tack, jag vet. Det har vart uppe x antal gånger på denna bloggen tidigare, dock var det ju inte då det fick sitt “genombrott”. Inte många som connectar det soundet med Eric direkt, och det vet du också. Det har ju istället blivit lite av Alesso’s signum sen han slog igenom.

  Tillräckligt sagt om detta, Dimitri Vangelis & Wyman är bra producenter, dom borde bara tänka lite “outside the box” så kommer dom gå längre!

 • Denna är gjord långt innan sommaren..

 • BOOOOM Greken Vangelis levererar på löpande band nu. Sommaren 2012 känns närmare!!!

 • tröött hörsel du har om du tycker att allt låter likadant…

Post comment

Facebook

Twitter