Formerly unveiled as early as January, this sought-after disco offering from Enzio & Emilio is finally getting released. Borrowing heavily from the sounds that originated huge waves during the 70’s and 80’s, Soul Train is a tune that’s seriously going to make you move. Not only is it a vital asset to the on-going come-back of the disco scene, that basically is the origin of everything House music, but Soul Train has got a more soulful feel to it. Having the unremitting grooves make up its simple but brilliant structure, graced with its filtered vocal loop, the new track from the Bonsu brothers is another feel-good enacting of why disco belongs at the forefront.

Enzio & Emilio – Soul Train [BonBon Records] – iTunes Link

/Jesper & Anton

20 Comments to “Release: Enzio & Emilio – Soul Train [BonBon]”

 • Att dom ens fått den signad är ett skämt

 • bra drag, skit chill låt ;)

 • This song makes me happy. Keep up the good work

 • Signad på deras eget label. Lol. Sample of doom!

 • Kul att dem släpper, men kom igen. Sample with added drums, come on. Credda orginalet som gjort det verkliga jobbet!

  Gillar förövrigt låten.

 • Good song, must have taken u ages to put in the samples from the original song that Kano made! Props to Kano!

 • Kul att när duck sauce lägger till en kick på en gammal Bonnie m låt så är det en hit, men när några nya okända musiker gör samma sak så är det helt plötsligt en annan femma! Ni får gärna söka på Bonnie m ‘barbara streisand’ på spotify och höra själva!

 • Haha håller med ! Palla hatea , det är bra musik så enkelt är det. De har tagit en gammal låt och gett den en modern touch. Big up grabbar, Jag tror definitivt att ni har framtid inom musik. :)

 • Haters gone hatin’!

 • Äger BonBon Records rätten till det som samplats eller har man gjort ett rejält övertramp på copyright-lagstiftningen? Skulle inte vara kul att ha gjort en låt och så bestämmer sig någon för att ge ut den och ta all credd själv … Eller vad säger du själv Sebjak. Är det okej?

  Då tycker jag att du borde köra på Sebjak – Changes!!

 • hahah sorry men jag måste säga att Mojje ägde er alla, på ”riks” nivå som nån praktbög latjar runt med på kommentarerna på youtube videon, dock är inte detta första gången någon samplar något brutalt och tar all cred, t.ex http://www.youtube.com/watch?v=0EjLWh2150I blev brutalt rip-off’d av http://www.youtube.com/watch?v=3Ib7E2ICR70 som sedan blev rip-off’d av Duck Sauce, Men det gör det inte mindre lame, trodde från början att detta var något mer, men nej…

 • Trötta haters.. riktigt fet tune!

 • Mojje: Det var inte Sebjak som kommenterade det där….

 • Vad heter orginalsamplen? (not hating, vill höra!)

 • Kuul: Se youtubelinken högst upp

 • @Mojje

  Vad har Sebjak med detta att göra? Har han samplat någon låt?

 • Leri: Nej, en av föregående kommentatorer nickade ‘Sebjak’, varpå Mojje förutsatte det var DJ/producent Sebjak.

 • HAHAHA stfu everyone know it is a good song

 • dom kunde minst gett ut den gratis om den samplade skiten ur den!

Post comment

Facebook

Twitter