Sampling the stunning ‘62 original of Something’s Got A Hold On Me by Etta James – the vocal that has been wildly recognized from taking part in Avicii’s Levels – the freshest radio hit from Flo Rida, entitled Good Feeling, re-emerges Atlantic Records for the release of a large remix package, gracefully led by the Australia based Anthony Maniscalco, also known as Hook N Sling. Not only has his iconic club sound paved the way for a fruitful 2011 with releases like Take You HigherEdge Of The Earth and Diamonds In The Sky, but the fast-developing production dexterity of the Sydney resident has been playing a major role in dibbling his name as a regular on the map of the world’s top-tier DJ’s.

Also coming off a string of hotly tipped remixes on Blow UpForever and more recently, of Nervo’s We’re All No One, the Aussie producer ups the stakes for an installment on one of the more influential record labels within the music industry as we yet athirst the single release of Tokyo By Night on Axwell’s unconquered Axtone label. Flipping from the remarkable vocals of Etta James and a simmering build-up into an instantly memorable synth progression, a staggering hook and infectious baselines, a new smash from down-under is upon us.

Flo Rida – Good Feeling (Hook N Sling Remix) [Atlantic Records] – Beatport Link

/Anton

7 Comments to “Release: Flo Rida – Good Feeling (Hook N Sling Remix) [Atlantic]”

 • http://www.youtube.com/watch?v=Os4QlhlJuOk

  vad heter första låten på denna film??

 • Lucas: Swanky Tunes vs. Wolfgang Gartner – I’ll House Space Junk (Alesso Bootleg)

  De låtarna som används i mashupen är: ‘Peter Brown – I’ll House (Swanky Tunes Remix)’ och ‘Wolfgang Gartner – Space Junk’

 • Den sög ju ganska mkt….. BMD ska fan inte vara så mainstreama att lägga upp flo rida remixer…

 • Ganska idiotisk kommentar där ”sebastian”.. Om du lyssnar på låten hör du klart och tydligt att hook n sling i princip bara använt vocalsen från Etta James. Sen att det är Flo Rida som står med på låten spelar väl egentligen ingen roll såvida han inte sjunger något i själva remixen?

  Tycker det är ganska dumt av många här som hatar bara för att hata, har ni inget bättre för er? Speciellt när det är helt ogenomtänkta kommentarer såsom ovanstående….

  För övrigt, ganska skön remix!

 • Sebbe>> En hook N Sling mix är inte mainstream

 • Tack!

 • Tycker den e skitfet.

Post comment

Facebook

Twitter