Documenting the non-stop lifestyle of the globe’s most sought after live electronic asset, Tiësto’s ”In The Booth” documentary series has given fans and industry peers alike an invaluable insight into the makings of a legacy far greater than anyone could have anticipated.

Finishing things off with the 10th and final episode, we get to follow Tiësto and his team as they prepare for the largest single DJ gig in US history at Home Depot in Los Angeles. Watch as the Hollander joins Ryan Seacrest for an interview ahead of the show and hear all about how Tiësto thinks fame has changed him over the years. Lastly, rounding off the 10-part ”In The Booth” series, Tijs Verwets gives us a monologue on how it is being a pioneer of Dance music in general and his thoughts on improvements.

Part 10 of 10

Check all of the episodes: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

/Anton

One Comment to “Tiësto – In The Booth Episode 10 (Los Angeles)”

  • Gillar den här serien riktigt mycket, synd bara att avsnitten är så korta. Innan den här serien hade jag inte mycket till övers för varken han eller hans musik, efter att ha kollat alla dessa avsnitt verkligen älskar jag honom, verkar vara en riktigt skön kille. Därför är man nu lite avis att han kommer till Summerbust i Stockholm och inte i Göteborg :(

    Den här känslan får man ju inte direkt när man kollar på dokumentären om SHM, då både seb och steve verkar vara riktiga divor. Dock ska jag inte dra Axwell över samma kam då han måste vara en av DJ-världens ödmjukaste stjärnor, big ups till han.

Post comment

Facebook

Twitter