Following the launch of their brand-new website, Steve Angello’s Size Records continues to extend its arsenal of new, exciting features with Size TV – a freshly unveiled monthly documentary series on all things Size. From gigs and tour footage to studio videos and more, the carefully prepared Size TV feature will be offering us exclusive insight into the life and times of the ever growing Size family.

In episode 1, we get acquainted with the label’s latest acquisitions Wayne & Woods and Qulinez as well as a more immersed look into how fellow Size artists Third Party, Tim Mason, AN21 and Max Vangeli started out producing and DJing. While we may already know quite a lot about the more experienced of the Size Matters family, there is evidently still a lot more to learn, and episode 1 showcases a part of it. Also, the label’s newest signings tell us a bit about how they first got in contact and signed to the now globally acclaimed record imprint of Steve Angello and what’s next, whereof Wayne & Woods tell us their premiere release on the label is going to be a two-track EP.

Tracklisting:

0:08 – Steve Angello – Monday
0:28 – Wayne & Woods – ID
1:56 – Tim Mason – Anima
2:58 – Qulinez – Troll
3:49 – Third Party vs. Cicada – Feel
5:43 – AN21 & Max Vangeli vs. Tiësto – People Of The Night

http://sizerecords.com

/Anton

24 Comments to “Steve Angello presents Size TV Episode 1, introducing the Size family”

 • It’s a BOMB !

 • post the wayne & woods mix? :)

 • Really interesting and fun to see. Looking forward to future episodes about more of the life etc now when theyve got passed the introduction episode.. One thing that was quite prominent was that many of the young guys werent used to cameras and interviews like this..Theyre thinking about that theyre being filmed quite much and dont know how to act =)

  Btw for the non swedish readers, listen to when they talk with qulinez, they got a a real hardcore swedish accent if you want to know how it sounds :)

 • Någon som vet hur dessa typer utav indie skivbolag finansieras? För det är ju ett helt crew som skall ha betalt (Agenter, pressansvariga, managers, promoters, tour-managers etc) och vem betalar alla dem? Steve är ju den som har mest deg (uppenbarligen) så kan tänka mig att han hostar upp för de mesta av kalastet (eftersom det är hans skivbolag) men sen är det ju “bara” han, AN21 & Max Vangeli, Third Party & Tim Mason som tjänar såpass bra på sina gigg att de kan leva på det och betala för sina agenter själva, hur är de med de andra som inte har slagit igenom än?

 • Marcus: Steve Angello kör ju Size fester nu, och det är en hel del pengar i det nuförtiden. Sen är det releaser och lite accessoarer. Ganska säker på att det det mesta kommer via Size fester och Angello’s egna, väldigt djupa fickor ;)

 • Marcus

  Vet dock inte riktigt hur det finansieras, men skulle inte förvåna mig om Steve betalar..Han ser väl detta som en investering för framtiden, så när han drar sig tillbaka har han fullt med smågrabbar som han tar procent på via labeln..Inte för att han skulle behöva dem pengarna, men det får väl ses som en investering av honom och ett kul projekt.

  De som glänser över de andra på denna label är ju helt klart third party för tillfället…Men gillade max vangelis och an21s gama och swedish beauty..Men gått ett tag nu sen de releaserna iomed deras album, jävligt låång tid sen dess..Så det är ju höga förväntningar på det ifall de ska hålla credden :P

  Sen självklart qulinez troll var ju fet, men man väntar på followup originals för att ge en bedömning utav gruppen, just nu har de ju bara en original..Wayne & woods verkade inte så lovande direkt av det material man kollade upp på nätet efter man sett detta :P

  Tror nog ingrosso gjort den bästa signingen med alesso hittills av shm grabbarna..Alesso har daskat ur mer bangers än av typ alla dessa grabbar tillsammans..Hade ingrosso fått third-party hade refune vuxit på nått enormt.

  Refune records vs. size

  1-0

 • Anton: Kan det inte vara så att Steve också gör hela management grejen med Qulinez och Wayne & Woods. Det skulle innebära att han tar procent på pengarna de drar in på spelningarna. Det skulle innebära grova pengar i slutändan.

  Size & Steve sitter ju på den makten att de kan förvandla vem som helst inom EDM till en välkänd artist genom ett släpp.

 • Ritchie: De får säkert lite procent där ja, trots att management delen sköts av Three Six Zero Group

 • Gillar verkligen Wayne & Woods! Verkar vara ödmjuka killar, gillar också att dem inte är så professionella när det gäller intervjun! Har inte hört så mycket av dem men deras mixtape innehåller 3 ID låtar som är otroligt bra! Ser fram emot dem här grabbarna!!!

 • @F

  Precis, min egna slutsats var också att Steve betalar för allt och ser det som en stor investering, typ som att köpa aktier i ett företag. Men investeringen är ju också fett riskfylld. Även om man sitter på så stora “publicistiska-krafter” (det har vi ju sätt genom Qulinez. Hos den yngre house-pubilken (typ 14+) så är det ju FLER som vet vilka Qulinez är än t.ex Carl Cox) så gäller det ju som sagt att man gör en bra investering. Size Records-jobb är ju egentligen att promota artisterna och sedan är de upp till artisterna att leverera (Det vet ju alla) Men skulle artisterna inte leverera så skulle ju dom bli ointressanta och få skulle dyka upp på deras spelningar = riktigt bakslag för Size då.

  Så Ingrosso har ju dragit den största lotten imo (även om Size har mer strängar på sin lya så har de inte haft den explosionen som Refune har fått genom endast Alesso)

  Så man skulle ju kunna spekulera lite i hur Axtone har det. Han har ju ingen dold supertalang signad, eller? Senaste är ju att han har börjat köra med NO_id (Riktigt grymma, det vet vi) sen har han ju Thomas Gold sedan ett tag tillbaka, men ah, han skulle typ behöva få en “Alesso”-figur på Axtone.

 • Fast thomas gold är ju äldre och det skulle inte bli samma grejj och vet inte om gold vill bli som signad under axwell, utan han vill väl ha sitt eget varumärke på det sättet..

  Det krävs nya unga stjärnskott för att de ska tas under vingarna hos axtone tror jag, typ de som är helt fräscha och talangfulla, inga äldre producenter eller tapestopkiddies här inte :P …Vet inte ens om ax vill bygga upp ett stall av artister under axtone dock :P

 • Vad händer med ‘AN21 & Max Vangeli vs. Tiësto – People Of The Night’?

  Sjukt bra

 • Wayne & Woods alla 3 ID är väldigt bra + deras remix på Anima som antagligen släpps på Size(?)

 • MIAMI it’s the BOMB

 • Third party är enligt mig framtidens superstjärnor. De har redan släppt låtar som duel, feel , beliving remixen och senast denna remix av Kid Kudi http://www.youtube.com/watch?v=fwcNKhs5S3 för att nämna några. Maffian lirade ju också en mycket lovande id av de i Miami. De varierar sina proddar riktigt bra och jag är övertygad om att dessa grabbar kommer bli Angellos och Size guldkorn i framtiden vilket Alesso kommer bli eller redan är för Ingrosso.

 • Qulinez och Wayne & Woods är sjukt duktiga, älskar deras produktioner, speciellt Wayne & Woods ID:n på deras mixtape! Vet någon vart dem här killarna är ifrån???

  SIZE <3

 • Wayne & Woods är ifrån Solna i Stockholm.

 • Wayne & Woods har ett par sjuka låtar på g! Innan Size matters festen i maimi så hade dom ett par prewievs uppe på soundcloud men av nån anledning tog dom bort låtarna. Akta er för Cratzie, en sjuk låt av dessa grabbar!

 • Kan verkligen intyga och hålla med föregående talare. Jag har varit med och sett deras utveckling från mer än ett år tillbaka och Cratzie är den bästa jag hört hittills. Dessa grabbar kommer att nå långt om de fortsätter så här!

 • I would like to thank you for the efforts you have put in writing this blog. I’m hoping the same high-grade site post from you in the upcoming also. In fact your creative writing skills has inspired me to get my own web site now. Actually the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a good example of it.

 • Hey there. I discovered your web site by the use of Google even as looking for a comparable topic, your web site got here up. It appears to be great. I have bookmarked it in my google bookmarks to come back then.

 • Hey there. I discovered your website by means of Google at the same time as looking for a similar matter, your web site came up. It appears great. I’ve bookmarked it in my google bookmarks to visit then.

 • Just a smiling visitant here to share the love (:, btw outstanding layout.

Post comment

Facebook

Twitter