The hysteria surrounding whether Swedish House Mafia were going to premiere their new single ”Don’t You Worry Child” at their last performance in the United Kingdom or not has been immense. But in an interview (1h47min) with BBC Radio 1’s Vernon Kay earlier today, Sebastian Ingrosso confirmed the rumors, revealing that ”we are going to premiere [Don't You Worry Child] tonight at Milton Keynes.” In spite of the release no longer being set for July 16, if the tears of a crew member are any indication, their sixth single will be another affirmative instalment from the definitive Swedish masters before parting ways to pursue their highly successful solo careers.

Listen to ”Don’t You Worry Child” HERE.

Swedish House Mafia’s set time at Milton Keynes is scheduled for 8:55 PM – 11 PM (GMT).

Where ”Don’t You Worry Child” will see it’s inauguration into the limelight tonight in front of a whopping 65 000 people:

23 Comments to “Swedish House Mafia to premiere ”Don’t You Worry Child” at MKB says Ingrosso”

 • Hope its beautiful!

 • Hope its as beautiful as they said!

 • Faktumet att en av snubbarna i deras crew började lipa när han hörde den tar ju inte ner förväntningarna direkt… Blir inte bättre av att den troligtvis kommer skjutas ut ur NRJs jävla server varje dag från måndag den 16onde ända till vinter, varje dag. Skojja, ser fram emot den. Imo kommer den nog inte leva upp till de SKYHÖGA förväntningarna, men hoppas jag bevisas fel!.

 • No July 16th release? Why? When now? o.O

 • @Marcus
  HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH din efterblivna stackare! hur i helvete kan du skriva ”enligt mig kommer den inte leva upp till förväntningarna innan du hört den?????
  de e nog den sjukaste hate kommentaren jag läst i hela mitt liv. hoppas du får en sticka under nageln och en golfboll i ryggen

 • @Svenne

  Haha oj, tog p12an åt sig eller? Förlåt, ska försöka att inte trampa några fanboys på tårna. Jag menar självklart (om du inte förstod det) att det blir svårt att för låten att toppa alla förväntningarna den har på sig, VISST den kommer säkert vara SJUKT JÄVLA bra (som ALLA deras produktioner) men det ska mycket till för att den ska sticka ut från dagens emotionella-produktioner, och som jag skrev i slutet på min kommentar ”hoppas jag bevisas fel” vilket betyder att jag hoppas på att jag har fel. Så förstår inte hur det kan vara den ”sjukaste hate kommentaren jag läst i hela mitt liv” men det får stå för dig. Dessutom är jag ingen hater, var på min första SHM-konsert i London för två år sedan (nej, jag försöker inte absolut inte skryta) men bara påpeka att jag är minst lika mycket SHM-fan som du.

 • Vet ni om det kommer finnas en live stream?

 • håller helt med dig marcus, svenne – väx upp!

 • I hope that it will NOT be similar to ”Save the World”. It sucked seriously.

  OT: BeatMyDay, have you heard anything new about ”Eclipse (Why Am I Doing This?)” made by Ingrosso, Angello and Alesso?

 • Kött
  Not More Then You Sucks.

 • @Adam: than*
  Och sluta använd versaler i varje ord. Jävligt störande.

  @Marcus +1 svenne lär dig läsa.

  Som Ruben. Hojta till om ni vet om det finns någon stream!

 • Min tanke:

  Jag tror att Dont you worry child kan vara Coldplay – Every Teardrop Is A Waterfall (Swedish House Mafia Remix), fast omgjord och utan vocalsen. Den låten släpptes ju faktiskt aldrig. Hoppas verkligen att det är något helt nytt dock!

 • @Kid

  Interessant tanke, tror också att den kommer likna Every Teardrop Is A Waterfall på något sett, typ samma arrangment och liknande chord progression kanske (den är ju sjukt bra, så varför inte) jag tror dock att ”Dont you worry child” kommer innehålla vocals eftersom vocals gör typ halva låten och det är nog svårt att göra en super-emotionell låt utan vocals. Eric Prydz twittrade för en timme sedan ”Don’t you worry Don’t you worry child Pryda got a plan for you…..” så den går väl något i den stilen, utom ”pryda got a plan for you” hehe.

 • @ Marcus: Den går nästan så :)
  Don’t you worry Don’t you worry child heaven’s got a plan for you…
  Det skrev iaf shm på sin twitter.
  Så vocals kommer det vara.

 • @John

  Fan vad gött, misstänkte nästan det. Undra om det blir male eller female vocals? Jag tror på male, eftersom dom har snurrat in sig på Chris Martin-soundet när det kommer till ”big room” låtarna.

 • Vocals are done by John Martin & Michel Zitron again, if it contains vocals

 • @Adam

  And why do I suck? Just because I said my opinion and don’t like one of their songs?

 • Verkar som att pryda ska remixa? ”..pryda got a plan for you..” I så fall spelar det ju ingen roll hur originalet låter ;)

 • @qwerty that would be so cool!!

 • @qwerty in that case, Henrik B aswell ”Don’t you worry Don’t you worry child I got a plan B for you……” lol

 • @Marcus

  Haha mäktigt med SHM i London för två år sedan. Jag såg dem första gången på grodan 2005 måste de varit. Trist att du redan ”in your opinion” vet att den inte kommer leva upp till förväntningar

  ”There was a time…”

 • Burde ikke SHM være ferdige nå? :)

 • go to swedish house mafia portugal’s facebook they got a 6 minute video of the song

Post comment

Facebook

Twitter